top of page

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Toilet fontein zwart

Een zwarte fontein toilet zijn doorgaans klein van stuk, maar zorgen aan de andere kant voor een belangrijk element binnen de inrichting van je toiletruimte. Bij Gevelaar hebben we een breed assortiment aan fontein toilet zwart. Van klein fonteinen in het zwart tot toilet fonteinen zwart met kastje Ze spreken tot de verbeelding, want ze worden goed op beeld weergegeven. Daarnaast, zo wil je het straks toch ook in jouw wc hebben?

Waarom een fontein toilet zwart?

Een zwarte fontein toilet is ideaal voor in je toiletruimte. Ook is zwart op natuurlijik erg populair en modern in je badkamer of wc. Bij Gevelaar hebben we verschillende soorten zwarte fonteinen. Zwarte toilet fonteinen ogen ook veel moderner, en is het makkelijker om te onderhouden en minder gevoelig voor vlekken. Of je nou opzoek bent naar een toilet fontein zwart met kastje, een zwarte mini fontien of een zwarte fontein met wasbak. We hebben het allemaal! Staat jouw zwarte fontein er nou niet tussen? Neem gerust contact met ons op! 

Toilet fontein met zwarte kraan?

Uit welke zwarte kranen je kan kiezen? Alle zwarte fonteinkranen! Wel dien je rekening te houden met de hoogte van de fonteinkraan i.v.m. hoe groot de wasbak of waskom is. Ook zijn hoge fonteinkranen vaak net wat praktischer dan lage kranen, omdat je dan meer ruimte hebt om je handen te wassen. Één van de mooiste combinaties op dit moment is een zwarte of witte fontein toilet  met een zwarte kraan, dit straalt een strakke minimalistische look uit, en is ook nog is luxe.

Al onze zwarte kranen voor je wc kan je vinden op onze pagina fonteinkranen!

Materialen van onze zwarte toilet fonteinen

Een van de belangrijkste elementen bij het kiezen van een zwarte toilet fontein, is om te kijken naar het materiaal! Onze toilet fonteinen van Gevelaar zijn gemaakt van de materialen keramiek, natuursteen, solid surface en beton. Wij adviseren vaak om een fontein te plaatsen van het materiaal keramiek.

Het materiaal keramiek is een populaire keuze, omdat het erg duurzaam en makkelijk te onderhouden is. 

Naast materiaal is functionaliteit ook belangrijk in je toiletruimte. Wat extra opbergruimte nodig in je toileruimte? Kies dan voor een zwarte toilet fontein met onderkast/kastje. Opzoek naar een volledige zwarte set voor jouw toilet of wc? Bekijk dan onze zwarte fonteinsets!

bottom of page