top of page

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Fonteinset hout

p zoek naar houten toilet fonteinset? Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan stijl en functionaliteit om je fonteinset naadloos te combineren. Wc fonteinsets worden gebruikt om je handen te wassen in het toilet. Van mini houten toilet fonteinsets tot praktische fonteinsets met wc wasbakken, onze producten zijn speciaal ontworpen om jouw toiletruimte te transformeren. We hebben allerlei materialen, kleuren, soorten en maten. De keuze is enorm. Dus filter er op los.

Assortiment fontein toilet hout van Gevelaar

Bekijk onze moderne houten fonteinsets om je toiletruimte een warme uitstraling. te geven. Het houten planchet van de fonteinset brengt een gevoel van rust, wat perfect is voor het creëren van een ontspannende omgeving. De fonteinsets met een houten planchet hebben geen kraangat! Je mag zelf bepalen waar je de positie van de kraan wilt hebben. Onze houten toilet fonteinsets zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, zoals eiken, cabanna, wit of zwart elk met hun unieke karakter en duurzaamheid. Het materiaal van het planchet is  MDF, wat ervoor zorgt dat het planchet vochtbestendig is en langer meegaat in vochtige omgeving.

Waarom kiezen voor fonteinset van hout?

Een toilet fontein hout biedt niet alleen een unieke, maar ook een praktische ervaring voor in je toiletruimte. De natuurlijke houttinten gecombineerd met de andere elementen van de fonteinset, zoals de waskom en kraan, sifon en waste biedt over het algemeen een mooie moderne uitstraling. Kies het soort houtkleur die past bij de rest van je toiletruimte, en match dit met elkaar.  Daarnaast hebben we deze fonteinsets unieke eikenhouten planchets gecombineerd met een handdoekhouder, waar je jouw handdoeken kwijt!

De perfecte fonteinset hout combinatie

Een houten toilet fonteinset met een witte kom, is dat niet iets voor jou? Dit is echt een heerlijke combinatie voor in jouw toiletruimte. Het is lekker minimalistisch, modern en ziet er luxe uit. Echt een must voor in jouw toiletruimte! Of het nou een fontein houten toilet is met een witte kom of een zwarte houten fonteinset met een mat zwarte kom. De keus is enorm en de kraan, sifon en waste zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Staat jouw houten toilet fonteinset er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

bottom of page