top of page

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Toilet fontein met onderkast/kastje 

Als je wat ruimte in je toiletruimte hebt en opzoek bent naar iets wat uniek en luxe uitstraalt. Dan is en toilet fontein met kastje een super leuk element binnen de inrichting van je toiletruimte. Bij Gevelaar hebben we een breed assortiment van zowel toilet fontein met kastje in het zwart tot toilet fonteinen met wastafel met wasbak. Ze spreken tot de verbeelding, want ze worden goed op beeld weergegeven. Daarnaast, zo wil je het straks toch ook in jouw wc hebben?

Waarom kiezen voor een toilet fontein met kastje?

Als je opzoek bent naar iets moderns of luxe voor in je toiletruimte dan zit je met de toilet fontein met kastje van Gevelaar goed! Een onderkast fontein toilet ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens er functioneel. Een fontein toilet met onderkast is super handig voor als je extra opbergruimte in je toiletinrichting wilt. Daarnaast ziet het er ook nog eens fraai uit! Of je nou opzoek bent naar een fontein toilet met waskom en onderkast, of een kastje met een wasbak. We hebben het allemaal! Mocht jouw unieke fontein toilet met kastje er niet bij staan? Neem dan contact met ons op, en we helpen graag!

Onze verschillende soorten toilet fonteinen met kastje?

Bij Gevelaar hebben we een ruim assortiment met toilet fontein met onderkasten. We zijn in verschillende variaties verkrijgbaar! Of je nou opzoek bent naar een toilet fontein onderkast in een noten kleur met een wasbak of een kastje met een witte waskom! We hebben het allemaal! Onze fontein toilet met onderkast hebben een prachtige ribbelfront afwerking, en zijn beschikbaar in de kleuren walnoot en mat zwart. De fontein kastje hebben een afmeting van 44x22,5x50cm en bevatten een ruime opbergruimte voor je toilet accessoires. 

Complete toilet fontein met kastje

Om je toilet fontein met kastje compleet te maken heb je nog een fonteinkraan, sifon en waste nodig. Alle fonteinkranen die wij aanbieden kan je combineren! Denk wel aan hoe hoog de kraan is. Een te lage fonteinkraan is niet handig, aangezien er weinig ruimte is om je handen te wassen. Wij adviseren daarom vaak een hoge fonteinkraan! Ten eerste ziet dit er fraaier uit, en ten tweede is dit ook handiger om je handen mee te wassen en praktischer! 

bottom of page