top of page

een nieuwe keuken

in 6 stappen naar jouw droomkeuken
klik op onderstaande stappen  en kies je onderwerp

STAP 1

Jouw idee en wensen

STAP 2

Plattegrond, afmetingen en ruimte

STAP 3

Jouw idee en wensen in jouw keuken

STAP 4

Het echte werk, samenstellen keuken!

STAP 5

Voor elk budget een oplossing

STAP 6

Realisatie van je droomkeuken

ervaar de unieke werkwijze van onze winkel in Enschede

Witte strakke moderne keuken met wit bla

1

Jouw idee en wensen

Je bent op zoek naar een nieuwe keuken. Dat kan een hele zoektocht zijn. Er is veel aanbod en vind dan maar de juiste aanbieder. Wij hebben een duidelijke werkwijze en nemen je mee hoe we samen jouw ideale keuken samenstellen.

Om te beginnen zijn twee dingen voor ons belangrijk:

  1. Jouw smaak en woonstijl v.w.b. keukens

  2. Jouw product- en praktische keuken wensen 

Mogelijk heb je al inspiratie opgedaan, en keukens bekeken. Dat kan op Pinterest zijn geweest, in keukenwinkels, of elders op internet. Neem dat dan gerust mee naar onze keukenzaak. Kom je helemaal blanco? Ook goed natuurlijk!

Jouw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. Hierbij een recent voorbeeld van een klant:

  • "Ik heb geen bijkeuken, dus ik heb veel opbergruimte nodig. Ik ben een kookfanaat, dus ik wil graag een groot fornuis met veel pitten."

In onze hoofden gebeurt er al van alles op dit moment. Hier gaan we de volgende fase in; plattegrond, afmetingen en ruimte.

2

Plattegrond, afmetingen en ruimte

Heb je toevallig al een plattegrond en/of de afmetingen van je keuken meegenomen? Zo ja, geweldig! We zullen uitleggen waarom we dat zo prettig vinden.

Jouw keuken is uniek. We hebben waarschijnlijk met een aantal praktische uitdagingen als ramen, deuren en leefruimte te maken. Die keukenpuzzel gaan we oplossen.

Samen met jouw wensen en ideeën over je nieuwe keuken moeten we tot een geslaagde indeling voor jouw keuken komen. 

Dat is heel erg belangrijk want kenmerken van een goede keukenindeling zijn:

  • Voldoende doorloopruimte (minimaal 60 cm.)

  • Fijne loopafstanden

  • Mooie en praktische plek apparatuur

  • Optimaal benutten van de ruimte
     

Elk beslissing die je neemt heeft effect op het resultaat van de indeling. Uiteraard helpen we je hierbij.

3

Jouw idee en wensen in jouw keuken

Nu we de wensen en ideeën voor jouw keuken helder hebben, tekenen we je keuken op schaal uit.

De tekening maken we op 1:20 (1 centimeter is in werkelijkheid 20 centimeter). Zo ontstaat er mooie discussies over de indeling van jouw nieuwe keuken.

Je zal zien dat deze fase zich vermengt met de volgende fase. Wordt het een 120 centimeter kast of toch twee ladekasten van 60? En een kookeiland of toch een L-vorm?

Aan de hand van de tekening helpen we je de keuzes te maken. We geven bij elke beslissing de voor- en nadelen.

Je zal hier merken dat deze fase zich langzaam zal vermengen met de volgende fase. Ze gaan hand in hand!

4

Het echte werk, samenstellen keuken

Nu begint het "echte werk". Het samenstellen van je keuken. We weten nu alles van je keuken en de indeling ervan. 

Ga je voor hoogglans wit of mat zwart? Voor een bronskleurige tegenhanger? Welke kraan neem je? Een stoomoven of combi oven? En wat voor vaatwasser komt er in je keuken? Een composiet, keramiek, natuursteen of kunstof blad? 

Je begrijpt het wellicht al, er moeten heel erg veel keuzes gemaakt worden. Heel erg leuk! We helpen je natuurlijk met de te maken keuzes. We maken moodboards en leggen alle gekozen materialen bij elkaar! Zo word jouw nieuwe keuken tastbaar.

Er zijn veel mogelijkheden en wij helpen je bij de te maken keuzes, aan het einde van deze fase ben je helemaal happy met je nieuwe keuken!

5

Voor elk budget een oplossing

Tijdens het hele proces van het samenstellen van jouw keuken vertellen we je de impact op de prijs van jouw keuken. We zijn daar heel transparant over.

 

Nadat we je keuken hebben samengesteld kunnen we je in veel gevallen vertellen wat de investering zal zijn. In sommige gevallen hebben we nog wat tijd nodig om een aantal specifieke dingen voor je uit te zoeken. 

Wat kost een keuken dan?

Bij Gevelaar kunnen we al een complete keuken inclusief apparatuur aanbieden voor € 5.900,-. Het is echter helemaal afhankelijk van je wensen. Doordat we scherp en rechtstreeks inkopen weet je in ieder geval zeker dat je niet teveel zal betalen.

6

Realisatie van je keuken

Uiteraard zal je keuken gerealiseerd moeten worden. Daar hebben we uiteraard een oplossing voor.

​Anders dan bij veel andere keukenzaken is de prijs voor de keuken altijd inclusief montage van de keuken. We zetten dus net een stapje extra, waardoor het eindresultaat van je keuken er mag zijn.

We voelen ons erg verantwoordelijk voor het eindresultaat van jouw keuken. Daarom werken we samen met de beste timmermannen en loodgieters.

Wanneer nodig komen we voorafgaand even bij je (t)huis kijken. Tijdens de montage komen we dan niet voor verrassingen te staan.

bottom of page