top of page

Badkamer of toilet ontwerpen

Videobellen, wanneer jou het uit komt.

Skype-badkamer-Pinterest-inspiratie-toil

Dit is hoe wij werken.
Op weg naar jouw droomhuis.

Verbouwen of een nieuw huis bouwen. Het kost heel erg veel tijd. Zeker wanneer ook nog eens een drukke baan en het hectische thuisleven veel tijd en energie van je vraagt. Tijdens een (ver)bouw project worden er ontzettend veel keuzes van je gevraagd. Wel zo lekker als je die keuzes thuis op de bank kunt maken toch? Daar helpen wij je via videobellen bij en hieronder leggen we uit hoe we dat doen.

01

Inspiratie

Op internet of elders heb je te gekke inspiratie voor je nieuwe badkamer of toilet opgedaan. Je bent enthousiast en je wilt die supergave woonstijl ook in jouw badkamer of toilet toepassen. Maar toch is er weinig tijd om een winkel te bezoeken. Daarnaast wil je zeker zijn van expertise en mensen die zich helemaal in je smaak en woonstijl in kunnen leven.

Sfeer afbeelding

02

Je maakt een afspraak met ons om met ons te videobellen

Je maakt een afspraak met ons voor beeldbellen door het afspraken formulier in te vullen (hier te vinden). Spannend, geheel vrijblijvend/gratis en handig natuurlijk :). Op het door jou gekozen tijdstip zitten wij in ieder geval helemaal klaar om jouw wensen te bespreken. Voorafgaand aan het gesprek sturen we je een bevestiging van de afspraak met precieze instructies. We vragen je ook een tekening van je project op te sturen.

foto computer met invulformulier - hoe h

03

De afspraak via videobellen

Als we een tekening van je hebben ontvangen, doen wij ons voorwerk. Jouw project is alvast in 2d uitgetekend. Tijdens ons gesprek kunnen wij ons beeldscherm met jou delen. Dat praat heel gemakkelijk als het bijvoorbeeld gaat over de indeling van je badkamer. We bespreken je wensen en noteren alles nauwkeurig. Tijdens onze afspraak kun je alle gevonden inspiratie met ons delen. We adviseren je dan over hoe die te gekke stijl toe te passen is in jouw badkamer ruimte.

foto computer met e-mail Mincio - hoe he

04

Afronding van onze afspraak via videobellen

Bedankt voor je enthousiasme en het delen van je wensen over je badkamer en toilet! Onze afspraak heeft tussen de 30 en 75 minuten geduurd. Wij gaan nu weer naar de tekentafel om jouw ideeën uit te tekenen in 3D, een inspiratie document te maken, een te gekke film te maken en een offerte op te stellen, als je nog steeds enthousiast bent tenminste. De investering hiervoor is € 190,-. De helft van dit bedrag, € 95,-, krijg je terug als je bij ons spullen koopt voor je badkamer. (Bij besteding hoger dan € 3.995,-) Maak je geen zorgen over onze prijzen, we zijn een stuk voordeliger dan de bekende badkamerzaken in Nederland!

foto computer met plattegrond - hoe het

05

De offerte bespreken

In korte tijd kunnen we je tekening, inspiratie document en offerte voor je klaar hebben. Het is dan tijd voor onze tweede afspraak. We laten je zien hoe we jouw wensen hebben vertaald naar een 3d model. Daarvan ontvang je van ons een 3d animatiefilm. Daarnaast doorlopen we alle onderdelen van de offerte en tonen we hoe die tot zijn recht komen in jouw project. We vinden het leuk als je veel vragen stelt, we kunnen je alles laten zien namelijk. We 'draaien' in jouw project zodat je het vanuit alle hoeken kunt bekijken.

06

Offerte in de mail

Na onze tweede afspraak sturen we je alles toe. Je ontvangt dan:

 

Zo heb je de rust er even naar te kijken. Als je er vragen over hebt, kun je ons mailen, whatsappen of bellen. Ook over technische vragen met betrekking tot de producten trouwens. Het contact verloopt nu heel persoonlijk en inmiddels kennen we je al behoorlijk goed :).

foto computer met offerte - hoe het werk

07

Bestellen

Je bent eruit! Je wilt graag de materialen uit de offerte bestellen. Dat is mooi. Na je akkoord op onze offerte bespreken we wanneer je de materialen graag geleverd wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat de materialen op de afgesproken dag bij je bezorgd worden. 

Scandinavische badkamer met visgraat teg

08

Genieten van je badkamer

We zijn altijd ontzettend benieuwd naar het eindresultaat van die te gekke ideeën die we mogen ontvangen en samen met onze klanten realiseren. Stuur je daarom even een aantal foto's van je project onze kant op? Vinden we leuk :).

Scandinavische badkamer met visgraat teg

Plan hier je badkamer afspraak via beeldbellen

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Stel samen met Gevelaar jouw ideale badkamer samen. Dat doen we via Teams. Heb je geen Teams? Geen nood! We kunnen een videoverbinding o...
Badkamer samenstellen via videocall
Vrijblijvend advies
Contactformulier
bottom of page