top of page
een sfeer afbeelding van een bad in een badkamer

Een badkamer op maat laten maken

Wil jij een badkamer die geheel naar jouw wensen is ingericht? De beste manier om een badkamer op maat te krijgen is het inschakelen van een badkamerspecialist. Deze kan jou volledig ontzorgen bij het ontwerpen en installeren van een badkamer. Een die precies past bij jouw smaak en de ruimte die je hebt. Een badkamer op maat vraagt ook om genoeg keuze uit badkamermeubels, badkamer tegels en andere benodigdheden. Zodat er precies het product tussen zit die jij in je badkamer wil hebben. Gelukkig heb je bij Gevelaar genoeg keuze door ons ruime assortiment en kunnen onze interieur stylisten je overal bij helpen!

Al die inspiratie is heel leuk, maar het liefst wil je advies van een specialist die je kan helpen om deze ideeën om te zetten naar iets tastbaars.

"

Inspiratie voor je badkamer

Je hebt vast al een heleboel ideeën voor je badkamer op maat. Op Pinterest staat heel veel inspiratie en op Google kun je ook eindeloos scrollen door de mooiste afbeeldingen met badkamer ideeën. Al die inspiratie is heel leuk, maar het liefst wil je advies van een specialist die je kan helpen om deze ideeën om te zetten naar iets tastbaars. Iemand die mee kijkt naar je badkamer indeling en of deze wel praktisch genoeg is voor de ruimte die je hebt. Iemand die al je wensen vertaalt naar een praktisch en creatief badkamer ontwerp die helemaal bij jou past. Een goede badkamerspecialist is ook nog eens op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn. En geeft het beste advies op basis van jouw smaak en woonstijl.

Een maatwerk badkamer

Een maatwerk badkamer ontwerpen en installeren is vakwerk. Dat snappen wij bij Gevelaar maar al te goed! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om al je wensen te vertalen naar een passend badkamer ontwerp. Wijhebben de keuze hebt uit een zeer groot assortiment badkamerproducten. Hierdoor is er bij Gevelaar dus heel veel mogelijk wat betreft een maatwerk badkamer kopen! Met onze hulp wordt jouw badkamer precies zoals jij het wilt hebben. 

20220106_141125_edited.jpg

Een badkamer op maat van Gevelaar

  • Laagdrempelig en persoonlijk contact

  • Live 3D tekening van je badkamer op maat

  • Keuze uit een zeer ruim assortiment

  • Direct een eerlijke prijs (zonder verrassingen)

  • Alle spullen in één zending bij je thuis gebracht

  • Hoogwaardige kwaliteit producten

Skype je badkamer

Wij snappen wel dat keuzes maken vanuit je eigen huis veel fijner is. Bij Gevelaar kun je daarom via Skype je badkamer op maat laten maken. We bekijken samen online je badkamer wensen. Ook stellen we de juiste vragen om bij een praktisch en tegelijkertijd mooie badkamer uit te komen. Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte die je hebt. En een ontwerp waarbij we rekening houden met jouw smaak en woonwensen. 
Wat Gevelaar onderscheidt van andere badkamerspecialisten? Je ontvangt van ons na een adviesgesprek een 3D video van je nieuwe badkamer/toilet. Dit is een prachtige digitale visualisatie van je droombadkamer! Dit ontwerp hebben wij samen met jou samengesteld. Ook ontvang je van ons direct een eerlijke prijs, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Na akkoord zorgen wij ervoor dat alle spullen in één zending bij je thuis worden gebracht. Benieuwd geworden? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in, op een datum en tijdstip die jou het beste uitkomt!  

bottom of page