top of page
Een complete badkamer samenstellen

Een complete badkamer samenstellen

Is het tijd voor een nieuwe badkamer omdat je aan het renoveren of aan het (ver)bouwen bent? Leuk, dan is het eerst tijd om badkamer inspiratie op te doen! Heb je genoeg ideeën verzameld, dan kun je deze voorleggen aan een badkamerspecialist. Deze kijkt vervolgens mee om te kijken of al je ideeën goed bij elkaar passen en verwerkt kunnen worden in de ruimte die je hebt. Naast persoonlijk advies krijg je bij Gevelaar ook een 3D ontwerp van je complete badkamer. Zodat je via deze visualisatie kan zien of dit inderdaad de badkamer van je dromen is. 

Naast persoonlijk advies krijg je bij Gevelaar ook een 3D ontwerp van je complete badkamer. Zodat je via deze visualisatie kan zien of dit inderdaad de badkamer van je dromen is

"

Verschillende badkamer stijlen

Weet jij al welke badkamer stijl het beste bij jou past? Grote kans dat je al badkamer inspiratie op internet of in magazines hebt opgezocht of daar druk mee bezig bent. Ga jij voor een gezellig jaren ’30 badkamer of liever voor een minimalistische Scandinavische badkamer? Industriële badkamers met een stoer uiterlijk en betonlook badkamers zijn tegenwoordig ook erg populair.

 

Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet welke stijl het beste bij jou en je wensen past. In beide gevallen kun je je door een badkamerspecialist laten adviseren om je ideeën te laten omtoveren tot een realistisch en compleet badkamer ontwerp. 

Praktische indeling

Om tot een juist badkamer ontwerp te komen, moet je eerst goed nadenken over een praktische indeling. Het is even puzzelen met de diverse mogelijkheden die er zijn. Soms heb je te maken met complicaties, waardoor het nog lastiger kan zijn om te bedenken hoe je de ruimte het beste indeelt.

 

Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met een schuin dak of een kleine badkamer waar je eigenlijk ook een fijn ligbad in kwijt wilt. Dit vraagt om een creatieve kijk op de ruimte en het oog van een vakman om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ook ziet een badkamer specialist in waar het fout kan gaan. Een te kleine ruimte voor het toilet of de douche worden zo bijvoorbeeld voorkomen. 

Complete badkamer inclusief installatietekeningen

Mocht je een complete badkamer willen kopen, dan is het handig om dat inclusief installatietekeningen te hebben. Het beste advies, een 3D badkamer ontwerp, een opsomming van alle badkamerproducten, een snelle levering én installatietekeningen. Bij Gevelaar kun je een complete badkamer inclusief montage tekeningen samenstellen met een specialist. Omdat onze badkamerspecialisten zich helemaal kunnen verdiepen in jouw smaak en woonwensen, weten ze wat het beste bij jou past. Zij doen vervolgens al het uitzoek werk voor jou. Hierdoor hoef jij je tijd niet te besteden aan de kleine details, maar heb je tijd over voor andere zaken. 

Nieuwe badkamer samenstellen met Gevelaar

Complete badkamer in 3D ontwerp

Bij een nieuwe badkamer hoort een 3D ontwerp. Zonder een digitaal ontwerp kun je maar moeilijk visualiseren hoe je badkamer er in het ‘echt’ uit komt te zien. Er zijn online veel mogelijkheden om zelf je badkamer vorm te geven. Er zijn genoeg 3D tools waar je uit kunt kiezen. Mocht je geen technisch inzicht hebben of hier zelf geen tijd aan willen kwijtraken, dan kun je dit altijd laten uitbesteden.


Wij hebben al vele honderden badkamers ontworpen. Door onze jarenlange ervaring maken wij voor jou een professioneel badkamer ontwerp in een handomdraai. Wij overleggen samen met jou al je badkamer wensen en stellen je de juiste vragen. Hierdoor kunnen we een ontwerp maken met de juiste balans tussen praktisch én visueel aantrekkelijk. 

20220106_141527.jpg

Nieuwe badkamer kopen

Een nieuwe badkamer kopen kun je het beste doen bij een bedrijf waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De professionele badkamerspecialisten van Gevelaar staan voor je klaar met nuchter en persoonlijk advies. Van A tot Z wordt je volledig ontzorgd en kost het jou geen moeite om eindelijk die complete badkamer van je dromen te krijgen. Wij vragen je alleen om een tekening te maken van je project en al je wensen te delen met ons. 


Tijdens een online gesprek via Skype of Teams geven wij jouw nieuwe badkamer vorm. Na het bespreken van het 3D ontwerp, sturen wij je de definitieve versie op. Hier krijg je ook een inspiratie document bij en een offerte met eerlijke prijzen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle spullen in één zending bij je thuis worden gebracht en gemonteerd worden. Lekker snel & lekker makkelijk voor jou! Zo is je nieuwe badkamer binnen no time geïnstalleerd. 

bottom of page