top of page
Sanne.png

Over Gevelaar.nl

Gevelaar.nl - Uniek in Nederland

Drie generaties innovatie in de sanitaire, keuken en tegelbranche hebben geleid tot het meest unieke concept van Nederland. Bij Gevelaar.nl stel je zelf je badkamer samen, waar jij maar wil. Onze professionele interieur ontwerp(st)ers helpen je zowel in de winkel als online aan jouw badkamer, toiletruimte of keuken (alleen in de winkel). Compleet gebaseerd op jouw wensen maken wij 3D- en installatietechnieken. Vervolgens kan jij deze online of offline bij ons aanschaffen. Alleen bij Gevelaar.nl word je volledig ontzorgt - van idee tot uitvoering.

09-09-1977

Na enige tijd werd op dit adres ook particuliere verkoop gestart, wat een aanwinst voor de regio bleek te zijn.

Gezinswoning
straat Silhouettes

01-01-1977

De heer J.J. Gevelaar sr.  begon aan de Borstelweg in Enschede een groothandel in tegels.

07-01-1982

Op 7 Januari 1982 overleed hr. Gevelaar sr., veel te vroeg, op 48 jarige leeftijd

Haaksbergerstraat 201 Gevelaar tegels &

05-02-1978

Het succes verplichtte snel tot verhuizen naar de Haaksbergerstraat, waar het pand van de vroegere Philips technische dienst werd betrokken.

 ~ 1983

De broers John en Eric Gevelaar, zonen van hr. Gevelaar sr., zetten het bedrijf met veel succes voort

Eiken houten met zwart blad Keuken gevel
80 cm. badmeubel zwart stalen frame met

06-07-1983

Het assortiment wordt uitgebreid met sanitair.

27-10-1983

En al gauw worden naast sanitair ook keukens in het assortiment opgenomen.

Eiken houten met zwart blad Keuken gevel

15-11-1992

De showroom wordt voor het eerst uitgebreid, waardoor zo'n 350 vierkante meter tegels-, badkamer- en keukeninspiratie ontstaat.

Badkamer toilet
constuction Worker

12-01-1985

Er wordt een stevig netwerk met vakmensen gecreëerd, waardoor de uitvoering van een project een servicetaak is geworden.

12-03-2010

De showroom wordt nogmaals uitgebreid, er is nu ruim 500 vierkante meter inspiratie te vinden!

Gevelaar tegels & sanitair magazijn kali
Jaren30badkamer

04-04-2008

Er wordt een hagelnieuw magazijn geopend waar ruim 30.000 vierkante tegels opgeslagen zijn.

15-01-2023

De zoon van John, Jeroen Gevelaar, zet het bedrijf voort Gevelaar Tegels & Sanitair voort. 

Jaren30badkamer
Jaren30badkamer

15-15-2018

Mincio wordt gestart door Jeroen Gevelaar. Als partner van Gevelaar, betreedt de organisatie de digitale wereld.

HEDEN

Mincio is nu Gevelaar.nl We staan met een team van 10 enthousiaste medewerkers voor u klaar om van jouw huis een droomhuis te maken. Kom bij ons binnen of ontmoet ons online.

Scandinavische badkamer met visgraat lic

01-01-1977

Gevelaar Tegel Import BV werd ingeschreven bij de kamer van koophandel. De oprichter van G.T.I. was hr. J.J. Gevelaar sr.

Ruim 40 jaar geleden, in 1977, begon het met een im- en export bedrijf in tegels in Enschede. Twee generaties later is Mincio ontstaan.  

Mincio is elke dag op zoek naar meer tot de verbeelding sprekend (beeld)materiaal gericht op jouw toilet en badkamer. Daar leven we voor en samen gaan we dat realiseren. De badkamers, toiletten en in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je mee.

Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Dit combineren we met veel service, persoonlijk contact en praktische, heldere aankoopmogelijkheden. We verlenen daarnaast de (technische) kennis die nodig is bij het installeren van de materialen in jouw project. 

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aan praten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

Alles wat we doen, is bedoeld om te inspireren.

En net even anders te zijn.

Door heel veel prachtig (beeld)materiaal van onze producten te laten zien.

Door de mooiste producten perfect te tonen en te fotograferen. Om samen jouw droomhuis te visualiseren en samen te stellen.

Geschiedenis om niet te vergeten

Het was 1 januari 1977 dat Gevelaar Tegel Import BV ingeschreven werd bij de kamer van koophandel. De oprichter van G.T.I. was de heer J.J. Gevelaar sr. Hij begon aan de Borstelweg in Enschede een groothandel in tegels. Na enige tijd werd op dit adres ook particuliere verkoop gestart, wat een aanwinst voor de regio bleek te zijn.

Op 7 januari 1982 overleed de heer Gevelaar sr. op 48 jarige leeftijd, en werd opgevolgd door zijn zoons John en Eric Gevelaar.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met sanitair en keukens en biedt het de consument een zeer breed assortiment. Ook is het aanleggen en verwerken van de producten (kamervloeren, badkamers  en ook keukens) een service taak geworden. 

Mincio werkt samen met Gevelaar Tegels & Sanitair, dat gevestigd is aan de Haaksbergerstraat 201 in Enschede. Allebei met hun eigen expertise. Mincio met inspiratie en een eigentijds online aanbod. Gevelaar met een showroom en winkel, om te inspireren.

Zo kunnen we jou voorzien in je wensen, op de wijze zoals jij dat wenst.

bottom of page