top of page
Image by R ARCHITECTURE

Een badkamer kopen die voldoet aan al je wensen

Een badkamer kopen die precies past bij je smaak en de ruimte die je hebt. Er komt veel bij kijken en het is vaak een grote investering qua tijd en geld. De juiste badkamer indeling is natuurlijk als eerste belangrijk. Heb je al een indeling bedacht of denk je misschien dat je badkamer nog efficiënter ingedeeld kan worden? Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je nieuwe badkamer helemaal past bij je woonstijl. Zodat je geen miskoop doet en dus niet de verkeerde spullen in huis haalt die achteraf gezien toch niet zo mooi zijn. Als je je laat adviseren door een specialist, is de kans groter dat je bij een praktisch én mooi ontwerp uitkomt en geen fouten maakt bij het samenstellen en kopen van je badkamer

Je struint Pinterest af naar mooie plaatjes en zoekt op Google naar praktische badkamer indelingen. Om de juiste badkamer indeling te krijgen, ben je veel aan het puzzelen en begin je te twijfelen.

"

De twijfels die erbij komen kijken

Je laat een nieuw huis bouwen of je gaat verbouwen. Een nieuwe badkamer kopen staat daarbij op de planning. Je weet dat hier veel tijd en geld bij komt kijken. Je hebt al een aantal ideeën opgedaan en je weet ongeveer welke stijl bij je past. Je struint Pinterest af naar mooie plaatjes en zoekt op Google naar praktische badkamer indelingen. Om de juiste badkamer indeling te krijgen, ben je veel aan het puzzelen en begin je te twijfelen.


Wil je een douche én een bad of wil je toch liever alleen een grote inloopdouche in je badkamer? Wil je blauwe visgraat tegels of staan hexagon tegels toch mooier? Wil je wel of geen nis in de douche? En past dat bad wel onder het schuine dak? Het liefst koop je een nieuwe badkamer zonder spijt te hebben achteraf. Alles moet qua kleur en ruimte goed passen bij de ruimte die je hebt. Heb je twijfels bij een nieuwe badkamer kopen? Schakel dan de hulp in van een specialist. 

Handig om te weten voor aankoop

Bedenk van te voren goed aan welke wensen je badkamer moet voldoen. Ben je iemand die houdt van een ontspannen wellness moment in je eigen badkamer of hou je meer van snel douchen en weer door? Dan is kiezen tussen wel of geen bad gemakkelijk. Tijdens het badderen is het natuurlijk ook net zo fijn om gedimd licht te hebben in plaats van felle spotjes. Vind er standaard elke doordeweekse dag een ochtendspits plaats in je badkamer? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele wastafel. 


Er zijn veel punten waar een praktisch ontwerp van een badkamer aan moet voldoen. Het is natuurlijk belangrijk dat er genoeg bewegingsruimte is in je badkamer. Plan genoeg ruimte in tussen de meubels of pas de grootte van de meubels aan. Deuren moeten ook ver genoeg open kunnen en ramen moeten goed bereikbaar zijn. Denk ook aan het aantal stopcontacten, de juiste (sfeer)verlichting, verwarming en voldoende opbergmogelijkheden. Zorg ervoor dat er geen moeilijk bereikbare plekken zijn, zodat je je badkamer makkelijk schoon kan houden. 

Zo kom je tot het juiste ontwerp

Een badkamerspecialist kan je helpen bij het samenstellen en het kopen van je badkamer. Het komt namelijk vaak voor dat mensen moeite hebben met het ontwerpen van een compleet nieuwe badkamer. De eerste stap is vaak niet zo moeilijk; dat is bepalen welke items je graag wilt hebben in je badkamer. Denk aan een inloopdouche of douchecabine, een vrijstaand of ingebouwd ligbad, een badkamermeubel, spiegel, wandcloset, enzovoort. Jij weet zelf natuurlijk het beste welke spullen je graag in je nieuwe badkamer terugziet. 


De tweede stap is het opmeten van je badkamer. Dat is in principe niet zo moeilijk, maar om het vervolgens op schaal te kunnen tekenen komt er technisch inzicht bij kijken. Bij deze derde stap haken al meer mensen af. Je kunt tijd investeren om zelf je badkamer indeling op schaal uit te tekenen, maar ook hierbij kun je een badkamerspecialist laten helpen. 

Waarom een badkamer kopen bij Gevelaar?

Online een badkamer kopen

Bij ons kun je digitaal je droombadkamer samenstellen met een badkamerstylist. Zo kun je gewoon vanuit je eigen huis alle keuzes maken die nodig zijn om een hele badkamer te kopen. Wij werken op basis van online videobellen via Skype of Teams. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen op de tijd en datum die jou het beste uitkomt. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Hierin bespreken wij hoe we jouw ideeën het beste kunnen toepassen in de ruimte die je hebt. 


Wij stellen live je badkamer samen en maken een 3D ontwerp tijdens het eerste gesprek. Vervolgens werken wij deze uit en ontvang je van ons alle documenten die je nodig hebt om de badkamer te kopen. Denk aan een installatietekening, inspiratie document en een 3D video. Hier zie je in één oogopslag hoe al je wensen samenkomen! 

20220106_141527.jpg
bottom of page