top of page

Wastafels

Of je nu op zoek bent naar een strak ontwerp of een klassieke wastafel, bij Mincio vind je de perfecte match voor je badkamer.

 

Kies uit verschillende vormen, maten en materialen en upgrade je badkamer met een wastafel die functionaliteit en schoonheid combineert.

Vind jouw ideale wastafel en creëer een badkamer die past bij jouw persoonlijke stijl.

Populaire Wastafels

Soorten Wastafels

Diverse wastafelopties zijn beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en toepassingen.

Wastafels kunnen grofweg worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: 

Standaard wastafels:

Deze wastafels worden vrij in de badkamer geplaatst zonder bijbehorende onderkast. Ze zijn ruimtebesparend en vaak kostenefficiënter dan meubelwastafels. Voor extra opbergruimte kun je overwegen een kolomkast naast de wastafel te plaatsen.

Meubelwastafels:

Deze wastafels worden geplaatst op een badmeubel (onderkast), wat extra opbergruimte in de badkamer biedt. Een onderkast is een praktische toevoeging voor extra ruimte.

Koptekst 1

 

Van duurzaam keramiek tot modern solid surface. We bieden een ruime keuze aan materialen die jouw badkamer een verfijnde uitstraling geven.

 

Kies het ideale materiaal dat perfect past bij jouw stijl en eisen voor een functionele en esthetische wastafel.

1. Keramiek:

Keramische wastafels zijn gemaakt uit gebakken klei en afgewerkt met een glazuurlaag. Dit maakt ze duurzaam, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien behouden keramische wastafels hun kleur en glans langdurig.

2. Solid Surface Wastafel:

 

Een solid surface wastafel is gemaakt van een composietmateriaal dat bestaat uit mineralen en kleurpigmenten. Het resultaat is een naadloos oppervlak dat sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het biedt ook veel ontwerpmogelijkheden vanwege de flexibiliteit in vormen en stijlen.

3. Mineraalmarmer:

 

Mineraalmarmer, ook wel bekend als gegoten marmer, is een combinatie van gemalen natuurlijke mineralen. Het resulteert in een glad en stevig oppervlak dat lijkt op echt marmer. Het is duurzaam, porievrij en heeft een luxe uitstraling.

4. Natuursteenwastafel:

 

Natuursteenwastafels worden vervaardigd uit massief natuursteen, zoals marmer, graniet of travertijn. Ze bieden een uniek en organisch uiterlijk door de natuurlijke strepen kleurvariaties. Natuursteenwastafels zijn duurzaam en tijdloos in design.

Ons Assortiment 

Materiaal van de Wastafel

Wasbakken (lukt niet)

Fonteinen

Fonteinsets

Wastafelonderdelen

Waskommen

Wastafel voor toilet

Een wastafel voor het toilet, ook bekend als fonteintje, biedt compacte functionaliteit zonder ruimte in te nemen.

 

Kies uit diverse stijlen en formaten om je toiletruimte te optimaliseren. Of je nu een modern, klassiek of ruimtebesparend ontwerp zoekt, wij hebben de ideale wastafel voor je toilet.

Advies voor je nieuwe wastafel

Vind deskundig advies voor het kiezen van je nieuwe wastafel op onze productpagina.

Onze experts begeleiden je door het selectieproces, helpen je bij het kiezen van het juiste materiaal, de optimale afmetingen en de perfecte stijl die past bij jouw badkamer. 

bottom of page