top of page

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Fontein toilet hout

Een fontein toilet hout zijn doorgaans klein van stuk, maar zorgen aan de andere kant voor een belangrijk element binnen de inrichting van je toiletruimte. Fontein toilet met hout zijn erg populair en bij Gevelaar hebben we een breed assortiment aan fonteinen. Van toilet fontein hout met witte kom, mini fontein toilet hout tot toilet fontein met witte kom. Ze spreken tot de verbeelding, want ze worden goed op beeld weergegeven. Daarnaast, zo wil je het straks toch ook in jouw wc hebben?

Waarom een fontein toilet hout?

Een houten toilet fontein is ideaal voor in je toiletruimte. Hout is natuurlijk op dit moment super populair, daarnaast is het ook nog eens makkelijk te onderhoudem. Bij Gevelaar hebben we reeks veschillende soorten houten. Een toilet fontein hout wijkt mooi af, en je kan dit mooi combineren met een bijvoorbeeld een witte waskom. Daarnaast is het makkelijker om te onderhouden en minder gevoelig voor vlekken. Of je nou opzoek bent naar een toilet fontein hout met kastje, een mini fontein hout of een houten fontein met wasbak. We hebben het allemaal! Staat jouw fontein toilet hout er nou niet tussen? Neem gerust contact met ons op! 

Jouw toilet fontein hout combineren

Een toilet fontein hout is een erg mooi te combineren met verschillende elementen. Je bijvoorbeeld kiezen voor een toilet fontein hout met een witte waskom wat straalt een prachtige stijl uit, maar je zou dit ook kunnen combineren met een fonteinkraan, sifon en waste om er een complete fonteinset van te maken!

Met de juiste elementen en accessoires kun je jouw fontein compleet uniek maken en stralen in jouw toiletruimte. Een toilet fontein hout met een witte kom is niet alleen prachtig, maar ook heel gemakkelijk te onderhouden. 

Duurzaam en onderhoud voor hout toilet fontein

Onze houten toilet fonteinen van Gevelaar zijn gemaakt van massief eiken hout en MDF. Massief eiken hout is bekend om zijn stevigheid en lange duurzaamheid. Het is een uitstekende keuze, aangezien er geen slijtage of lichte krassen op komen
 

MDF is een geperst plaatmateriaal bestaand uit kleine houtvezels. Hars zorgt ervoor dat al die kleine houtvezels aan elkaar kleven waardoor het plaatmateriaal kan zijn. Dit materiaal leent zich ideaal om te bewerken met bijvoorbeeld:

  • Melamine (gelamineerd kunststof)

  • Folie (bijvoorbeeld bij ribbelfronten)

  • Lak (mat of glans)

Ondanks dat massief eiken hout als kwetsbaar kan klinken in een vochtige ruimte of toiletruimte, wordt dit materiaal toch vaak toegepast als sanitair, zoals bijvoorbeeld de toilet fontein hout. Dit komt omdat het materiaal erg sterk is. Maar eerlijkheidshalve vergt het ook wat zorg en onderhoud.
 

Elk houten product zal er anders uit zien, dit komt omdat het een natuur product is. Het is uniek in zijn soort. Het is echter wel zeer belangrijk water en druppels droog te deppen/maken van jouw eiken houten sanitaire product. Doe je dit niet, dan kunnen er vlekken op ontstaan of kan het product uit gaan zetten

Een paar eenvoudige en praktische tips:

  • Vermijd dat je aluminium/stalen bussen (haarlak, Rituals) op je eiken product laat staan als deze vochtig worden kunnen ze lelijke kringen geven

  • Natte plekken maak je zo snel mogelijk droog

  • Maak tandpasta direct schoon met een vochtige doek

  • Zonlicht kan er voor zorgen dat het product verkleurt of uitdroogt, probeer het dus uit de zon te houden

  • Houd je product ‘soepel’ door het jaarlijks (liever vaker) met een onderhoudsproduct te verzorgen. Denk hierbij aan dat je in de lengterichting van de nerf veegt

  • Ventileer goed

bottom of page