top of page

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Fonteinset met onderkast/kastje

Op zoek naar fonteinset toilet met onderkast ? Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan stijl en functionaliteit om je toilet fontein met onderkast naadloos te combineren. Wc fonteinsets worden gebruikt om je handen te wassen in het toilet. Bekijk onze brede variatie aan mini fontein toilet met onderkast tot praktische zwart fonteinsets met kastje en wc wasbakken, onze producten zijn speciaal ontworpen om jouw toiletruimte te transformeren.  We hebben allerlei materialen, soorten en maten. De keuze is enorm. Dus filter er op los.

  Voordelen van de toilet fontein met onderkast van Gevelaar

  De toiletruimtes zijn het kleinste gedeelte van je huis. Op deze pagina vind je ons assortiment aan fonteinsets met onderkast/kastje. Een toilet fontein met onderkast heeft veel voordelen. Het is natuurlijk praktisch, maar is ook handig voor opbergruimte en fijne plek om je handen te wassen. Het kastje van de fonteinset bevat veel opbergruimte, en zijn speciaal ontworpen om al je toilet spullen/accessoires kwijt te kunnen. Of je nou opzoek naar een toilet fontein kastje met een waskom, of een wc wasbak. We hebben het allemaal. Het allerleukste aan deze fontein toilet met onderkast is dat deze beschikbaar is in verschillende varianten, en je het zelf kan samenstellen. 

  Waarom kiezen voor een fontein toilet met kastje? 

  Ben je opzoek naar iets unieks of luxe voor in je toiletruimte? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Onze fonteinset toilet met onderkast zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal (MDF), en als je niet genoeg ruimte heb voor in je toiletruimte is dit echt ideaal, aangezien deze fonteinkastjes veel opbergruimte  bevatten voor je toilet spullen/accessoires. Deze fonteinsets met kastje zijn verkrijgbaar in verschillende soorten variant van zwarte mini onderkasten met een wastafel tot en met modern noot kleurige kastje met een witte waskom!

  Populaire zwarte fonteinsets met onderkast/kastje 

  De toilet fontein met kastje zwart  is erg populair en geeft een minimalistische, maar ook een moderne toevoeging aan je badkamer. Zwarte elementen in je toiletruimte maakt het strakker en minimalistischer. Om je fonteinset helemaal compleet te maken. Kun je bij ons kiezen uit diverse fonteinkranen! Kies je voor een gebogen of een rechte fonteinkraan?

   

  De keuze is bij ons erg divers en groot. Staat jouw ideale fonteinkraan er niet tussen neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee!

  Mini fonteinset met onderkast

  Een mini fonteinset toilet met onderkast is ideaal voor kleinere toiletruimtes. Ze zijn praktisch, en stralen ook nog eens luxe uit! Ondanks de afmeting van de wastafel.

  De mini fonteinset met kastje kun je gebruiken om je kleine toiletspullen of accessoires op te bergen. Natuurlijk is een wasbak wc voor in je toiletruimte ook praktischer en makkelijker om schoon te maken. We hebben ook mini fonteinsets zonder kast, die kan je hier vinden. 

  bottom of page