top of page

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Fonteinset zwart

Op zoek naar een zwarte fonteinset? Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan stijl en functionaliteit om je fonteinset naadloos te combineren. Wc fonteinsets worden gebruikt om je handen te wassen in het toilet. Van mini zwarte toilet fonteinset tot praktische fonteinsets met kastje, onze producten zijn speciaal ontworpen om jouw toiletruimte te transformeren. We hebben allerlei materialen, soorten en maten. De keuze is enorm. Dus filter er op los.

  Toilet fonteinset zwart in jouw huis!

  Ben je op zoek naar een zwarte fonteinset? Dan zit je bij Gevelaar goed. Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan toilet fonteinsets, maar ook de fonteinset zwart is ontzettend ruim verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een fonteinset zwart met zwarte waskom, ons assortiment bevat ook mat zwarte fonteinsets, of ben je wellicht op zoek naar een fonteinset zwart met wasbak voor in je toilet? Ook die keuze is bij Gevelaar reuze. Een zwarte fonteinset is een echte eyecatcher in jouw toiletruimte. Toch biedt een zwarte fonteinset ook rust, dit komt omdat de zwarte kleur een geheel is met elkaar. Die rust kun je gebruiken om andere wel kleurrijke elementen toe te voegen aan jouw toiletruimte.

   

  Al onze zwarte fonteinsets worden geleverd met kraan, sifon en waste. Overweeg om je zwarte fonteinset te kopen zonder kraangat, hierdoor mag je de positie van je kraan zelf bepalen, ook heb je de optie om een fonteinset met handdoekhouder te kiezen. 

  Een mini fonteinset zwart in jouw toiletruimte

  Een Nederlandse toiletruimte is niet zo heel erg groot. Ben je daarom op zoek naar een mini fontein toilet zwart? Dat komt goed uit! Die vind je hier. Ook in de categorie mini fontein toilet in het zwart biedt Gevelaar genoeg leuke mini fonteinsets die je in jouw kleine toiletruimte kunt gebruiken. Let hierbij bijvoorbeeld goed op of je de kraan links of rechts wilt hebben op je mini fonteinset. Dit maakt natuurlijk heel erg veel uit, ook voor je sifon en de daar bij behorende afvoer. 

  Bestel jouw zwarte fonteinset bij Gevelaar

  Gevelaar heeft een ontzettend groot aanbod van zwarte fonteinsets voor jouw toiletruimte. Heb je een vraag over een zwarte fontein voor jouw toilet? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs via de telefoon, e-mail of Whatsapp.

   

  Zij staan je ontzettend graag te woord en zullen je een goed (stijl)advies kunnen geven over de beste opties voor jouw toilet fontein zwart. Bij Gevelaar is het leveren van de zwarte fonteinset zelfs helemaal gratis. Dus twijfel niet langer en filter er op los, om zo de mooiste zwarte fonteinset te scoren.

  bottom of page