top of page

Toiletten

Toiletten en complete toiletsets koop je gemakkelijk bij Mincio. We hebben een groot assortiment hangende toiletten, bidet toiletten (douche wc's) en complete sets. Ook voor toilet toebehoren zoals inbouw reservoirs, bedieningspanelen en accessoires zit je bij ons goed.

Gratis bezorging vanaf € 495, sanitair altijd gratis

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

een afbeelding van een bidet toilet met tekst erin
een afbeelding van een toilet set met tekst erin
een afbeelding van een hangende toilet me tekst erin

Hangende Toiletten

Toilet
sets

een afbeelding met toilet accessoires met tekst erin
een afbeelding van een bedieningspaneel
een afbeelding van een inbouw reservoir met tekst erin

Bedienings
panelen

Inbouw
reservoirs

Populaire toiletten

Hangende toiletten, douche wc's of compleet toilet

 

Toiletten zijn er tegenwoordig in verschillende maten en ook qua vormgeving kun je alle kanten op. Welk toilet het beste is, hangt af van je ruimte en van je persoonlijke wensen. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Kies dan voor een compact toilet. Ga je voor iets meer luxe, kies dan voor een douche wc. Een douche wc is een combinatie van een wc en bidet. Je kan bij Mincio zelf je toiletset samenstellen of je kan kiezen uit één van onze vooraf samengestelde toiletsets. Twijfel je, heb je vragen of kun je jouw toilet niet vinden? Neem dan contact op via Whatsapp en we denk graag met je mee.
 

Verschil tussen diepspoel en vlakspoel

 

We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen diepspoel en vlakspoel. Een diepspoel toilet minimaliseert nare geurtjes door de boodschap direct in het water te laten vallen. Bij een vlakspoel toilet blijft de boodschap op het plateau liggen. Bij Mincio verkopen we vooral hangende toiletten met een diepspoel.  

Waarom kiezen voor een compact toilet

Een compact toilet kies je wanneer je niet veel ruimte in je toiletruimte of badkamer hebt. De dieptemaat van een compact toilet is minder diep, waardoor je ruimte bespaard ten opzichte van een standaard toilet.   

Ons assortiment toiletten

 

Toilet inspiratie

Ga je jouw toiletruimte of badkamer met toilet renoveren en ben je op zoek naar inspiratie? Bij Mincio kunnen we je helpen met een compleet ontwerp van de toiletruimte of badkamer met toilet (of beide!). Onze interieurstylisten gaan dan samen met jou aan de slag, eenvoudig online vanuit huis. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

bottom of page