top of page
een plattegrond van een badkamer

Online inspiratiesessie

Ben je van plan de badkamer te verbouwen maar kom je er niet helemaal uit? Heb je vragen over bijvoorbeeld stijl, producten of indeling? In 30 minuten helpen onze interieurstylisten jouw vragen te beantwoorden en advies te geven zodat jij straks barst van de inspiratie. En dat allemaal gemakkelijk online vanuit huis. Ook in de avonduren! Boek nu gratis én vrijblijvend jouw 30 minuten inspiratie met tips & tricks met één van onze interieurstylisten.

Hoe werkt online badkamer advies?

Je hebt het idee om de badkamer aan te pakken en bent net begonnen met inspiratie op te doen via Pinterest, Google, bij de buren of familie. Dat kan best overweldigend zijn. Wij willen je in deze fase helpen met advies en inspiratie. Dat doen we door online videobellen. Je boekt een online afspraak met één van onze interieurstylisten. Je krijgt een bevestigingsmail en wij vragen je om jouw inspiratie, vragen en eventueel plattegrond alvast naar ons op te sturen. De dag van onze afspraak krijg je een link naar Teams. In een half uur bespreken we online jouw vragen over stijl, producten en indeling. Na afloop krijg je van ons een inspiratiedocument opgestuurd. Deze afspraak is kosteloos zonder kleine lettertjes. 

Advies van een badkamerzaak

Een badkamerzaak kan je helpen bij het maken van de beste indeling voor de ruimte van je badkamer. Ieder huis is namelijk anders en soms heb je te maken met een gebrek aan ruimte. Wanneer je een schuin dak hebt bijvoorbeeld. Of wanneer je gewoonweg een kleine badkamer hebt, zodat je creatief moet omgaan met de ruimte die je hebt. Een badkamerspecialist puzzelt net zo lang met de mogelijkheden, totdat de ideale badkamer indeling is gevonden. 


Een badkamer speciaalzaak kan zich gelukkig ook helemaal inleven in jouw smaak en woonstijl. Zodat je samen de beste combinaties van kleuren en badkamermeubels kan samenstellen. Een goede badkamerspecialist stelt je de juiste vragen zodat de balans tussen een praktisch en mooi badkamer ontwerp niet verloren gaat. Denk bij een praktische badkamer bijvoorbeeld aan voldoende verlichting, verwarming en genoeg opbergruimte. 

3D badkamer ontwerp

De beste manier om erachter te komen of je badkamer aan al je wensen voldoet en goed past in de ruimte die je hebt, is om gebruik te maken van een 3D badkamer ontwerper. Hierin kun je je eigen badkamerruimte namaken, op de centimeter nauwkeurig en inclusief aanwezige deuren en ramen. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar een professionele badkamerzaak kan ook zo’n 3D badkamer ontwerp voor je maken. Op die manier word je volledig ontzorgt en kun jij je focussen op andere dingen. Het resultaat? Een prachtige digitale visualisatie van je droombadkamer! 

Waarom Gevelaar als badkamerspecialist?

  • Laagdrempelig en persoonlijk contact

  • Live 3D tekenen met een badkamerspecialist

  • Duidelijkheid over de ideale indeling van je badkamer

  • Direct een eerlijke prijs (zonder verrassingen)

  • Alle spullen in één zending bij je thuis gebracht

  • Hoogwaardige badkamerproducten

Dit is hoe wij werken

De badkamerspecialisten van Gevelaar kijken samen met je mee en geven je persoonlijk badkamer advies. Wij snappen dat het fijn is om thuis de keuzes te kunnen maken voor je badkamer. Daarom werken wij op basis van digitaal videobellen via Skype. Op het door jou gekozen tijdstip zitten wij klaar om je wensen te bespreken. Tijdens het gesprek adviseren wij je over hoe je jouw ideeën het beste kunt toepassen in de ruimte die je hebt. 


Na de eerste afspraak gaan wij naar de tekentafel om je ideeën uit te tekenen in 3D. Daarna ontvang je van ons een 3D animatiefilm van je badkamer/toilet, zodat je tot in de details kan zien hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Heel gaaf om op deze manier te zien hoe al je wensen samenkomen! Wil je de materialen uit de offerte bestellen? Na akkoord bespreken we wanneer je de materialen graag geleverd wilt hebben. De materialen worden vervolgens in één zending op de gewenste datum bij je thuis gebracht.  

bottom of page