top of page

Bezorging op afspraak

Al vele tevreden klanten

Winkel in Enschede

Verwarming, radiatoren en toebehoren

Een goede badkamerverwarming is belangrijk voor een warme en comfortabele ervaring. Badkamerradiatoren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor kun je de radiator precies afstemmen op jouw badkamerstijl. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een strakke designradiator of juist vloerwarming. Voor elke badkamerstijl is er een mooie passende oplossing te vinden.

Badkamer radiator kopen

Een warme badkamer is belangrijk om echt even dat relaxmoment in je badkamer te ervaren. Maar hoe weet je welke verwarming het beste past bij jouw badkamer of hoeveel vermogen je nodig hebt? Een grote badkamer heeft namelijk een andere radiator nodig dan een kleine badkamer. Bij Mincio helpen we je graag met de beste keuze voor jouw badkamer.  

Welke type badkamerradiatoren zijn er?

Er zijn een verschillende type badkamer radiatoren zoals handdoek-, design- en paneelradiatoren. Welke radiator geschikt is voor jouw badkamer, hangt bijvoorbeeld af van je badkamerstijl of de grote van de ruimte. Een populaire optie is de handdoekradiator. De naam zegt het eigenlijk al. Naast het verwarmen van je badkamer hang je ook gemakkelijk je handdoek aan deze radiator. Wil een een echte eyecatcher? Ga dan voor een designradiator. Deze radiatoren hebben een uniek design die je helemaal kan afstemmen op jouw badkamerstijl. Wil je liever helemaal geen radiator in zicht? Kies dan voor vloerverwarming. Check wel altijd of de vloerverwarming genoeg capaciteit heeft om de hele badkamer te verwarmen.

Wat is het verschil tussen een elektrische radiator en centrale verwarming?

Een normale badkamerradiator is aangesloten op een centrale verwarmingsinstallatie (CV) terwijl een elektrische badkamerradiator werkt op elektriciteit via een stopcontact. Beide varianten kun je goed toepassen in een badkamer. Wat het beste past bij jouw badkamer, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld of er al leidingwerk is waar een centrale verwarmingsinstallatie op aangesloten kan worden. Voor een elektrische verwarming is het belangrijk dat er een stopcontact is waar de radiator op aangesloten kan worden.

Kan elke radiator in de badkamer?

Niet elke radiator kan zomaar in een badkamer geplaatst worden. Standaard radiatoren kunnen namelijk slecht tegen vocht. Ze gaan na verloop van tijd roesten of lekken en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Kies daarom een radiator die geschikt zijn voor vochtige ruimten. Op die manier kun je jaren genieten van een comfortabele warme badkamer.

 

Advies badkamerradiator

Het is belangrijk dat je de opties zorgvuldig overweegt voordat je een definitieve keuze maakt. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Bij Mincio helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw badkamerradiator. Stuur een whatsapp met jouw vraag over een badkamerradiator.

bottom of page