top of page

Jaren '30 toilet met gekleurde tegels en schattig rond glas in lood raampje.

Wellicht dat jullie een jaren '30 woning in je bezit hebben. Of wellicht dat je op zoek bent naar een stijl voor jouw toilet die je doet denken aan een jaren '30 woning. Deze prachtige toilet bevindt zich in zo'n jaren '30 woning. Let op het karakteristieke ronde raampje in het toilet, dat beschikt over kleine glas in lood ramen.


Dit fonteintje bijvoorbeeld is te gek. Het muurkraantje houdt het strak. Het randje boven de gekleurde tegels zorgt ervoor dat de stijl in ere wordt gehouden.Op de wanden tot 120 centimeter hoog werden deze kleuren 15 x 15 centimeter tegeltjes gebruikt, die in alle kleuren van de regenboog leverbaar zijn.

Dit toiletje is helemaal in de stijl van het huis gebouwd, en ziet er toch fris en modern uit. Toch is door het design van dit toilet geen afbreuk gedaan aan de rest van het huis. Het is een uitdaging om juist eer te doen aan de stijl van je woning, door die veel te toffe jaren '30 stijl elementen terug te laten komen in elke kamer.


Mincio: Skype je nieuwe badkamer

Wij zijn Mincio en we zijn een beetje anders. De badkamers en toiletten in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je bij.

Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aan praten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page