top of page

Scandinavisch design in een toiletruimte. Een echte binnenkijker!

Welkom in de wondere wereld van Scandinavisch design! Wist je dat je deze stijl ook perfect kunt toepassen in de toiletruimte? In deze blog neem ik je mee naar een toiletruimte met een prachtige Scandinavische uitstraling.

Als je de ruimte binnenkomt, valt meteen de mat gouden inbouwkraan op. Dit prachtige element zorgt voor een luxe uitstraling en past perfect bij de rest van de accessoires in de ruimte. Boven de wastafel hangt een ronde spiegel met een gouden rand.

De inrichting van deze ruimte gaat verder dan alleen de accessoires. De randloze toiletpot is voorzien van een softclose functie en zorgt voor extra comfort in de toiletruimte. Daarnaast zijn de vloer en de achterwand betegeld met prachtige grote terrazzo tegels, gecombineerd met witte metro wandtegels. Dit zorgt voor een verfijnde en moderne uitstraling van de ruimte. Je handen wassen kan in de witte ronde waskom. De waskom staat op een plankje mét handdoekhouder. Super handig, want zo hoef je niet een apart haakje op te hangen.

Deze Scandinavische toiletruimte bewijst dat het gebruik van eenvoudige materialen en kleuren juist voor een zeer chique uitstraling kan zorgen. Zie jij het al voor je? Een snelle blik in de spiegel voordat je de deur uit gaat, en dat alles in een prachtige Scandinavische stijl.

Durf jij het aan om jouw toiletruimte te transformeren tot een Scandinavische oase? Wij helpen je graag verder met tips en producten van topkwaliteit.


Benieuwd naar producten waarmee je deze look kunt maken? Check ze hier!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page