top of page

"Touch of Gold" in jouw badkamer!

De trend die op het moment die onmisbaar is in jouw badkamer. Er zijn steeds meer goudkleurige woonaccessoires die voorbij komen in huis en daarom ook in de badkamer. Er zijn verschillende mogelijkheden om goud te combineren in jouw badkamer. Laat je inspireren door de onderstaande badkamers met een "touch of gold"!
Een gave mat gouden inbouw wastafelkraan in combinatie met een witte visgraat wandtegel. De gouden detail komt mooi naar voren door de rustige kleur op de achterwand en de kleur van het badmeubel.


Deze gave spiegel met een gouden randje en gouden lampjes erboven. De gouden handgrepen aan de lades van het badmeubel en een gouden handdoeken houder, erg tof. De gouden details op de witte wand komen mooi naar voren op deze manier.


Een gouden opbouw douche te combineren met een zwarte marmer visgraat wand en marmer kleine hexagon vloertegels. Deze douche combinatie heeft al veel vormen en kleuren, maar de gouden douche komt wel erg mooi naar voren door de zwarte visgraat wand.

Deze moderne badkamer heeft een chique uitstraling gekregen door gouden details. Een donker grijze tegel is erg mooi te combineren met een touch of gold, doordat het goud beter opvalt. Door de kleinste details goud te maken kan de uitstraling van de badkamer een heel ander uiterlijk krijgen.


Een gouden wandtegel mag natuurlijk niet vergeten worden. Deze oud Hollandse handvorm witjes in het goud 13x13 zijn super gaaf als wandtegel. Je kunt deze tegels erg mooi combineren met een rustig wit vrijstaand bad, een wit vrijstaande kraan en een rustige vloertegel.


Er zijn veel mogelijkheden om gouden details te gebruiken, niet alleen in jouw badkamer maar ook in jouw toilet of keuken. Wil jij advies van een echte badkamerspecialist om samen jouw droombadkamer samen te stellen met bijvoorbeeld een gouden kraan of een gouden tegel? Lees hoe het werkt en maak een afspraak om jouw badkamer samen te stellen via Teams/Skype/beeldbellen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page