top of page

Zwart staal in je Scandinavische toilet

Wat wij geweldig vinden, dat is zwart staal. Helemaal van nu en het kan geweldig contrasteren in je toilet. Er komt zo langzamerhand steeds meer zwart sanitair op de markt. Dat betekent dat je zo'n beetje elk onderdeel in je Scandinavische toilet wel zwart kunt maken. De kunst is om juist met gevoel voor de juiste stijl de juiste onderdelen in je Scandinavische toilet dat te gekke uiterlijk mee te geven.

Deze fontein bijvoorbeeld is mat wit, heeft een zwart sifon en een zwarte fonteinkraan. Mooie details die je weer terug kunt laten komen in bijvoorbeeld de drukplaat van je toilet.


Of combineer met dit veel te gave magneetbord met spiegel. Kies je de spiegel rond? Of toch liever rechthoekig?


Het plateautje van de fontein spiegel is ideaal om wat kleine gezellige snuisterijen op te zetten zoals afgebeeld.

Of kies voor een fonteintje met een zwart frame. Zie je hoe we dat bedoelen door de onderdelen mooi te laten contrasteren? Te gek!

Ook deze combi vinden we heel erg tof.

De combinatie van de fontein met zwart frame, zwarte sifon, zwarte afvoerstop en zwarte kraan gecombineerd met de fontein spiegel met het zwarte magneetbord, daar worden wij zo blij van he.

Er ontstaan ook steeds meer hele toffe fonteintjes met een kommetje. En de combinatie met zwart staal maakt ons dan helemaal blij. Je kunt je wand- of vloertegel terug laten komen als plateau voor je fonteintje, het gedeelte waar je kommetje op staat dus. Als dat niet gaaf is!

En wat dacht je van bijpassend spiegelframe met ronde spiegel? Dit is toch een gave eyecatcher in je toilet!


En het laatste echt hele toffe zwart stalen item voor jouw Scandinavische toilet is toch wel onderstaande fonteinspiegel met planchet van zwart staal. Vinden we echt heel erg strak! Zo zie je maar. Je kunt echt alle kanten op in je toilet. En dat terwijl die ruimte maar zo klein is.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page